AKTUELLT

Våra träningsmarker
  Jaktdagar på Kabusa december 2019: 26/12 och 31/12. Jaktdagar på Kabusa januari 2020: 5/1, 18/1 samt 25/1. Kolla även i kalendern på hemsidan för aktuella jaktdagar innan du åker ut och spårar.

Enligt överenskommelse med våra markägare gäller följande:
Träning får endast ske på de dagar vi har fått tilldelat klubben.

Mailadresser saknas

Vi saknar ett antal mailadresser i vårt medlemsregister vilket gör att vi inte kan maila er. Klubben mailar ut aktuella händelser löpande under året som du missar. Gör så här för att kolla om vi har din mailadress.
* Logga in på SBK Online och klicka på redigera uppgifter. Du behöver ha ditt medlemsnummer framme när du gör detta.
* Lägg in eller uppdatera din mailadress. Du kan också passa på att skriva ut ditt medlemsbevis.

Får du problem kan du maila din mailadress till sekreterare@ystadsbrukshundklubb.se så hjälper vi dig.

Skjutningar på Kabusa

Här kan ni se när det är skjutövningar på Kabusa. Som bekant är fältet då avstängt.

Kabusa

Tänk på att man inte får ha lös hund på Kabusa och Hammars backar hur som helst.
Vid parkeringarna finns det anslag där alla kan läsa vad som gäller för alla. Klubben är rädd om dessa fina tränings- och tävlingsmarker. Vi på klubben ska föregå med gott exempel.