AKTUELLT

Våra träningsmarker

Enligt överenskommelse med våra markägare gäller följande:
Vid träning på våra träningsmarker utanför träningsgruppernas tider måste vår markansvarige Bosse kontaktas före träningstillfället om man är två eller fler som skall träna. Bosses mobil 0708-550672

Mailadresser saknas

Vi saknar ett antal mailadresser i vårt medlemsregister vilket gör att vi inte kan maila er. Klubben mailar ut aktuella händelser löpande under året som du missar. Gör så här för att kolla om vi har din mailadress.
* Logga in på SBK Online och klicka på redigera uppgifter. Du behöver ha ditt medlemsnummer framme när du gör detta.
* Lägg in eller uppdatera din mailadress. Du kan också passa på att skriva ut ditt medlemsbevis.

Får du problem kan du maila din mailadress till sekreterare@ystadsbrukshundklubb.se så hjälper vi dig.

Skjutningar på Kabusa

Här kan ni se när det är skjutövningar på Kabusa. Som bekant är fältet då avstängt.

Kabusa

Tänk på att man inte får ha lös hund på Kabusa och Hammars backar hur som helst.
Vid parkeringarna finns det anslag där alla kan läsa vad som gäller för alla. Klubben är rädd om dessa fina tränings- och tävlingsmarker. Vi på klubben ska föregå med gott exempel.