Senaste Nytt

Strömavbrott den 25/10 klockan 9-14 på klubben!!

Foton från fixardagen inlagda

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssbergets Jaxon Junior "Jaxon" till vinst och Cert i Olofström den 13 oktober.

Stort grattis till Karin Cebrenius som den 6 oktober i Sjöbo tävlade Startklass lydnad med Lakhoe och fick uppflyttningspoäng på 173,50 poäng samt den 7 oktober tävade mästarklass rallylydnad på Höör BK med Skáidi och fick sitt andra Cert på 90 poäng.

Stort grattis till Inger Artberger och Mandylike's Harley som i Lydnad Startklass i Sjöbo den 6 oktober fick ihop 186,50 poäng och uppflyttning.

Stort grattis till Viktoria Ekberg och Missy som den 23 september vann båda startklasserna i Burlöv på 189 och 190 poäng.

Stort grattis till Rebecca Östlund och Svea som vann novisklassen i S-klass i ”fyrkanten” i Svedala den 23 september.

Stort grattis till YBK-agility som den 23 september vann Fyrkantens lagtävling på Svedala BHK. På bilden det vinnande laget: Anna med Jenny, Jonna med Sofi, Jennie med Bilbo och Anna med Vixen. På bilden också Emma som ställde upp som lagledare.