Senaste Nytt

Foton från fixardagen inlagda

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Klubben har fått en ny Rallylydnadschampion
Widholmens Mary Poppins "Skáidi"
Ägare: Karin Cebrenius

Stort grattis till Inger Artberger och Mandylike's Harley som i lydnad startklass fick ihop 188 poäng och blev 2:a i Skanör-Falsterbo den 11 november.

Stort grattis till Inger Artberger och Mandylike's Wishful som vann elitspårtävlingen
på 610,50 poäng samt fick Cert i Tollarp den 4 november.

Stort grattis till Gull-Britt Persson och Mandylike's Heavenly som i Hörby den 28 oktober blev uppflyttade till elit spår på 510 poäng.

Stort grattis till Inger Artberger och Mandylike's Harley som i Lydnad Startklass i Svedala den 28 oktober fick ihop 173 poäng och uppflyttning.

Stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssbergets Jaxon Junior "Jaxon" som fick Cert på söktävlingen på Lunds BK den 21 oktober.

Stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssbergets Jaxon Junior "Jaxon" till vinst och Cert i Olofström den 13 oktober.