Senaste Nytt

Medlemsmöte den 18 september klockan 19.00 i klubbstugan - läs kallelsen här

Utbildning i grundmodulen på Ystads Brukshundklubb - läs inbjudan här!
Fullt!

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ystads Allehanda - Ystadsparet vann GULD - läs här

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

Domaruppdrag 2018

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Klubben har fått 2 nya Brukschampion i sök.
Bosse Nilsson med Ryssbergets Jaxon Junior samt
Åsa Malmberg med Manzano.

Stort grattis till Kerstin Carlsson och Ropa som vann pudel SM den 8-9 september storlek XL

Stort grattis till Amy Haraldsson och Hinnareds Ecce "Ecce" som på Ystads lydnadstävling startklass den 9 september fick uppflyttning på 172 och 179 poäng. Därmed har de titeln LD Startklass.

Grattis till Inger Artberger och Mandylike's Harley "Harley" som den 8 september på Kind BK vann högre klass spår på 565,75 poäng och blev uppflyttad till elitklass.

Grattis till Karin Cebrenius och Widholmens Sting in the Tail "Láhkoe" som på Olofström BK den 8 september fått titeln RLD A samt uppflyttad till Mästarklass Rallylydnad.

Stort, stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssgårdens Jaxon Junior "Jaxon" som vann elitsöktävlingen på Söderåsens Brukshundklubb den 8 september på finfina 595,50 poäng
och fick Cert samt blev därmed SE SBCH

Grattis till Ann-Kristin Petersson och Manvargens Kotte som deltog i Jubileumschansen på SM Blekingedistriktet den
23 augusti och fick 86,5 poäng och en 8:e plats.