Senaste Nytt

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ystads Allehanda - Ystadsparet vann GULD - läs här

Nya tävlingsavgifter från och med 1/7-2017 - läs mer här

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!
********************
Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.

Pantera at Wendigo's Win "Chez"
Skicka gärna in foton till vår webmaster med hög upplösning som kan pryda klubbens hemsida!!

Grattis till Jenny-Lynn Bonnor och RLD N Bigsize Jason "BONTHI" som på tre starter
fixat uppflyttning till fortsättningsklassen i rallylydnad

Stort Grattis till Annika Kellgren och Mac som tävlade agility i Rönne den 11/2 och vann 2 klasser! Ekipaget är därmed kvalificerade att tävla i klass 3!

Stort grattis till Carina Barthel, Troja och Alex till godkänt doftprov i Skurup den 11 november.

Jättestort grattis till Amy Haraldsson och Hinnareds Ecce "Ecce" som vann KM i rallylydnad på fina 92 poäng och därmed är klubbmästare i rallylydnad 2017!

Jättestort grattis till Tommy Hansson och Micro som den 24 september blev uppflyttade till elitklass sök i Malmö på 519,25 poäng.

Jättestort grattis till Ankie Persson och Rissies Paysie - Cert och vinst
elit sök i Malmö den 24 september på fantastiska 604 poäng.