Senaste Nytt

Utbildning i grundmodulen på Ystads Brukshundklubb - läs inbjudan här!
Det finns fortfarande platser kvar!

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ystads Allehanda - Ystadsparet vann GULD - läs här

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Inbjudan till Inofficiell Utställning alla raser i Markaryd den 16 juni - läs mer här

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

Domaruppdrag 2018

Distriktsmästare 2017 i Bruks och Lydnad

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

******************************

I agility är det små marginaler och det gäller att satsa allt i varje lopp det gjorde dessa fantastiska ekipage från vår klubb och tog sig till final där de föll med flaggan i topp. Vilken fin PR för vår klubb som kan visa upp så många ekipage på ett SM Stort grattis till er alla bra kämpat.

Stort grattis till Elin Hansson och Nezz som vann lydnadstävlingen i Hovawarthklubbens
regi på Osby BK den 7 juli på 264,5 poäng och därmed fick titeln LD1

Stort grattis till Karin Cebrenius och Gási som tävlat Rallylydnad fortsättningsklass i Gävle den 1/7
och fick 96 poäng på den ena banan och 92 poäng på den andra, kom tvåa och pallplats.

Stort grattis till Fredrika Pedersen och Hulda som den 30/6 i Simrishamn tog sin tredje uppflyttning
och därmed fått titeln LD Startklass

Stort grattis till Karin Cebrenius och Lákhoe som på två rundor
rallylydnad avancerad klass fick 92 poäng och placerade sig som tvåa och trea på Gävle BK.

Stort grattis till Elin Hansson och Nezz som den 16 juni i Höganäs vann lydnadsklass 1 på 285,5 poäng.

Stort grattis till Amy Haraldsson och Ecce som den 20 maj tävlade startklass lydnad
i Lund och fick ett förstapris samt blev uppflyttade till lydnad 1.