Senaste Nytt

Utbildning i grundmodulen på Ystads Brukshundklubb - läs inbjudan här!
Det finns fortfarande platser kvar!

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ystads Allehanda - Ystadsparet vann GULD - läs här

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Inbjudan till Inofficiell Utställning alla raser i Markaryd den 16 juni - läs mer här

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

Domaruppdrag 2018

Distriktsmästare 2017 i Bruks och Lydnad

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

******************************

Stort grattis till Elin Hansson och Nezz som den 16 juni i Höganäs vann lydnadsklass 1 på 285,5 poäng.

Stort grattis till Amy Haraldsson och Ecce som den 20 maj tävlade startklass lydnad
i Lund och fick ett förstapris samt blev uppflyttade till lydnad 1.

Grattis till Christina Grönwall och Chez som i Karlshamn den 10/5 blev 3:a nybörjarklass rallylydnad och den 12/5 i Växjö blev 2:a i agilityklass.

Stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssbergets Jaxon Junior "Jaxon" som vann söktävlingen och fick Cert den 22 april i Lomma (fotot lånat från Lomma BK:s FB-sida)

Stort grattis till Robert Werner och Gundais Minni till en tredje placering på 443,75 poäng samt uppflyttning till högre klass spår i Lund den 22 april.

Stort grattis Ann-Kristin Pettersson och Kotte till fantastiskt fina resultat på 98 och 96 poäng i rallylydnad i Älmhult den 14 april.