Senaste Nytt

Medlemsmöte den 18 september klockan 19.00 i klubbstuban - läs kallelsen här

Den 15 september blir det klubbmästerskap. Priset blir 50 kronor per ekipage. Du anmäler dig till Johanna eller på uppsatt anmälan i klubbstuban.  Sista anmlningsdag är 8/9. Efter tävlingarna blir det gemensam kräftskiva. Var och en tar med egna kräftor o tillbehör. Klubben bjuder på kaffe o kaka.

Utbildning i grundmodulen på Ystads Brukshundklubb - läs inbjudan här!
Fullt!

Klubben söker personer till tävlingskommittéen. Är du intresserad kontakta någon i styrelsen.

Ystads Brukshundklubb har i samråd med polisen gått med i projektet Vaksam. Det innebär att vi promenerar i de områden som det gjorts inbrott i. Är du intresserad hör av dig till Kerstin Olsson.

Information om tävling och anmälan till tävling

Ystads Allehanda - Ystadsparet vann GULD - läs här

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Distriktsaktivitet där lokal- och rasklubbar utmanas i två olika grenar och möjligheten till bidrag om 2x5.000:-.

Domaruppdrag Skåne 2018

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

Domaruppdrag 2018

Distriktsmästare 2017 i Bruks och Lydnad

*SBK:s dressyrpolicy

Ojämna veckor kan skott förekomma tisdag förmiddagar fram till klockan 13.00 då plan och klubbstuga är uthyrd.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Klubben önskar alla ekipagen stort LYCKA TILL!!

Stort grattis till Lars Persson och Hedeforsens Urax som blev4:a elitspårtävlingen på Malmen BK
den 11 augusti på 561 poäng och fick Cert.

Stort grattis till Pia Hartlén och Hedeforsens Qing som blev 2:a elitspårtävlingen på Malmen BK
den12 augusti på 549,75 poäng och fick Cert.

Stort grattis till Christina Grönvall o Chez som  fick Rallylydnadsdiplom
Nybörjarklass, RLD N, och blev uppflyttad till Fortsättningsklass i Bjuv 4/8

Stort grattis till Pia Hartlén och Hedeforsens Qing som vann elitspårtävlingen i Piteå
den 4 augusti på 578 poäng och fick Cert.

Stort grattis till Elin Hansson och Nezz som vann lydnadstävlingen i Hovawarthklubbens
regi på Osby BK den 7 juli på 264,5 poäng och därmed fick titeln LD1

Stort grattis till Karin Cebrenius och Gási som tävlat Rallylydnad fortsättningsklass i Gävle den 1/7
och fick 96 poäng på den ena banan och 92 poäng på den andra, kom tvåa och pallplats.