Senaste Nytt

MH 27 och 28 april

Några foton från årsmötet

Flera kurser öppna för anmälan

Skott kan förekomma på klubben tisdagar ojämna veckor till klockan 13.00 - se kalendern.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

Regelrevidering 2022 - läs mer här

Delta i enkätundersökning

Har du en hund som är född 2005 eller senare och har varit ute och tävlat bruksprov, mondioring, IGP (tidigare IPO), lydnad, agility och/eller rallylydnad?
Då får du gärna gå in och fylla i den stora enkätundersökningen om träning, motion och skador hos tävlande hundar. Undersökningen pågår till den 31 mars, och det är viktigt att vi får in så många svar som möjligt.
Här kan du läsa mer om undersökningen och hitta länken till formuläret.

Räddningshundskurser 2019

Prioritering vid bruksprov ändras år 2019

Domaruppdrag Skåne 2019

Ny lag GDPR som ersätter
PUL från den 25/5. Hur det påverkar medlemslistorna är oklart. Mer information finns här och ytterligare information här

SBK utbildningsfilmer

*SBK:s dressyrpolicy

Grindarna skall vara stängda runt planen då det finns mycket vildsvin i området.
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

HÅKAN

Stort grattis till Åsa Malmberg och Manzano till Cert i sök på 591 poäng den 14 april i Lomma samt Cert i sök på 585 poäng den 20 april i Kristianstad.

Stort grattis till Bosse Nilsson och Ryssbergets Jaxon Junior till vinst
och Cert på 585 poäng i Malmö den 31 mars.

Stort grattis till Liselott Lundgren och Myramarkens  Winston
vinst och uppflyttade till elit sök på 519,75 poäng i Malmö den 31 mars.

Stort grattis till
Elisabeth Bauer och Springmist's Blaze Rod som i Falkenberg den 2 mars fick 179 poäng i lydnad startklass

Stort grattis till
Christina Grönvall och Chez till placering 1 & 2 i agilityklass 2, två uppflyttningspinnar och  uppflyttade till klass 3 på Nutrolin Arena i Kävlinge den 19 januari

Stort grattis till Amy Haraldsson med Roekull Kayos Unix "Unix" som tog pinne i agilityklass
i Åhus den 27 januari 2019.