Senaste Nytt

Nu startar vi åter våra populära seniorpromenader!
Ystads BrukshundKlubb, Skogvaktarevägen 49.
Vi samlas på parkeringen och delar upp oss i olika grupper alltefter våra olika förutsättningar att promenera olika långt. Ta med godis till hunden, vanligt koppel (låt ev flexikoppel stanna hemma)
Efteråt samlas de som vill och fikar. Fralla med ost samt kaffe finns att köpa för 20kr.
Välkommen

VILDSVIN 🐗 - håll grindarna stängda!
Vi har återigen sett spår på vildsvinsaktivitet i området kring klubben.
Det är därför extra viktigt att vi håller koll så att grindarna är stängda vid alla tidpunkter. Ser du att de står öppna så är vi tacksamma om du stänger dem.
Var även vaksam när du rastar din hund i området, särskilt i skymningstider och på kvällen, men även generellt under dagen.

Skall du spåra - kolla i kalendern så det inte är jaktdagar här. Jaktdagarna finns även noterade under fliken Aktuellt.

Vill du ansöka om klubbens championatpris - läs här

På klubben finns en rallybana uppställd för dig som vill träna - läs mer här

Skott kan förekomma på klubben tisdagar jämna veckor till klockan 13.00 - se kalendern.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

Grindarna skall vara stängda runt planen då det finns mycket vildsvin i området - läs under Senaste Nytt!
******************************

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Stort grattis till Sara Pedersen och Ghostrider's One For Zarxs "Zanza" som den 27 november blev 2:a och uppflyttade till lägre klass spår på 208 poäng i Simrishamn.

Stort grattis till Eva Lindberg och Mandylike's Merciful "Lily" som den 27 november blev 4:a och uppflyttade till lägre klass spår på 202 poäng i Simrishamn.

Stort grattis till Fredrik Pedersen och Zarxs Aegon Targaryen "Gözta" som den 27 november blev 6:a och uppflyttade till lägre klass spår på 196 poäng i Simrishamn.

Stort grattis till Susanne Helgason och Quills Waiting For Me "Luna" som i Åhus den 14 november
blev uppflyttade tlll högre klass spår på 493,5 poäng. Stort grattis även till LD Startklass och en andraplacering i Veberöd den 20/11 på 179,5 poäng.

Stort grattis till Anna Eklund och RLDN Gatefields Storm On Broadway "Elli" till vinst Hopp 1 i Karlskrona 13/11

Stort grattis till Sara Pedersen och Ghostrider´s Ready For Action "Zpexa" som den 24 oktober blev 6:a
och uppflyttade till lydnad 1 på 168 poäng.