Senaste Nytt

Nya tävlingsavgifter från och med 1/7-2017 - läs mer här

MH på klubben den 23/9
Är du intresserad av att göra MH på din hund kontakta Ann Olsson

Ny broschyr med information om klubbarnas verksamhet från distriktet. Du kan läsa broschyren via nätet här.

OBS! När ni har Kabusa som spårmark glöm inte ta bort alla snitslar, plast-markeringar, snusburkar med godis i etc. Korna äter detta och det blir en kostsam historia för bonden.

YBK har en Youtube-kanal.
Vill du skicka länkar på filmer eller hjälpa till med filmning eller filmidéer maila till Linnea Nilsson!

Info från
 andra klubbar

*Skyddsteori ordnas av distriktet.
Plats: Hörby BK den 29/8 klockan 19.00 - obligatorisk anmälan per telefon eller e-post: Mats Eriksson 073-2420366

*Distriktet startar Domarutbildning
Bruks & Lydnadsgruppen startar en domarutbildning i höst. Intresseanmälan skickas till Anna-Kerstin Svensson, mer information för vad som krävs för att gå utbildningen sändes till intresserade.

* UG lydnad har kommit med ett förtydligande av versionen särskilda bedömningsanvisningar som släpps i mars.
Detta gäller startklass moment 3 sitt under marsch. Mer info här.

* Slutresultat för distriktsmästerskap Bruks och och lydnad.

*SBK:s dressyrpolicy

Hunden skall vara kopplad vid rastning i motionsslingan i Sandskogen!

Fotot lånat från kennel Hedeforsens hemsida

Stort grattis till Daisy Persson och Hedeforsens Ozborn som den 13 augusti fick cert och en andra plats i elit spår på Malmen BK

Stort grattis till
Vinnarna i årets KM Agility 2017
Tove m. Ebbe (L+XL)
Emelie m. Sidney (XS+S)
Ewa m. Love (M)

Klubben har fått en ny rallylydnadschampion!
Grattis till Ann-Kristin Petersson och Manvargens Kotte som
tog titeln i Falkenberg den 22 juli.

Linnea Nilsson och Cefeus Xtra Allt II "Katja" tog GULD på Agility SM den 30/6-1/7. Klubben och klubbkompisarna gratulerar och önskar er all lycka framöver.

Linn Magnusson och Ester tog SILVER individuellt och i lag på SM Agility den 30/6-1/7. Klubben och klubbkompisarna gratulerar och önskar er lycka till framöver.

Stort grattis till Oliver Magnusson och Max som placerade sig på en finfin tredje plats på SM Agility den 30/6-1/7. Klubben och klubbkompisarna gratulerar och önskar er lycka till framöver.