Träningsgrupper

SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING - presentationer av grupperna kommer läggas in efterhand under våren

YBK är oerhört glada att ha igång aktiva träningsgrupper i flera olika grenar.
I en träningsgrupp träffas deltagarna och hjälps åt att få ut så mycket som möjligt av ett träningspass, utan instruktörer.
Det innebär att var och en själv tar ansvar för vad du som ekipage behöver träna på men det finns ett stöd från de övriga medlemmarna i träningsgruppen.
Är du intresserad av att starta en ny träningsgrupp kontakta Viktoria Lundh - kurser@ystadsbrukshundklubb.se så berättar vi mer om hur du går tillväga

I dagsläget är våra träningsgrupper kostnadsfria att vara med i - kravet är dock att man är medlem i YBK

Agility tisdagar - Viktoria Lundh - agility.ybk@live.se ( gör upphåll och återkommer till våren)
Agility Senior - onsdagar - Viktoria Lundh - agility.ybk@live.se ( gör upphåll och återkommer eventuellt till våren)